U bevindt zich hier: Home Uw woning verhurenHoe werkt flexwoning

Tijdelijk verhuur van uw woning

Flexwoning is gespecialiseerd in de tijdelijke huisvesting van tijdelijke werknemers. Hardwerkende, serieuze mensen die een prettig verblijf zoeken in de periode dat ze ver van huis zijn. Wij streven ernaar om op flexibele en betrouwbare wijze de vraag vanuit de zakelijke markt en het aanbod van particulieren die hun woning tijdelijk willen verhuren samen te brengen. 

Service

Om ervoor te zorgen dat uw woning en het omliggende terrein in een goede, nette staat blijft, houden wij regelmatig toezicht en zetten wij een team in van onderhouds-en schoonmaakmedewerkers in en rondom de woning.
In geval van een bezichtiging van uw woning door potentiƫle kopers, verzoeken wij u om Flexwoning minimaal twee dagen van te voren te informeren over de datum van de bezichtiging. Wij zorgen ervoor dat de woning gereed is voor de bezichtiging en dat de huurders op de hoogte worden gesteld en niet aanwezig zijn.
Vooraf worden de regels en afspraken in overleg vastgesteld om verwachtingen over en weer duidelijk uit te spreken. Hiervoor is een open communicatie met respect voor elkaar vereist om elkaars wensen en gewoontes kenbaar te maken. Van ons kunt u te allen tijde een hoge servicebereidheid verwachten met korte communicatielijnen. Alle zorgen worden op deze wijze door Flexwoning bij u uit handen genomen: van inspectie, begeleiding en administratie tot beheer en onderhoud.

 

 

 

Gerelateerde items (op tag)

Ga naar boven