Uw personeel huisvesten.​

Woonruimtes voor uw tijdelijk personeel.

icon

Over Flexwoning

Sinds 2012.

Compleet ingericht woningen per direct beschikbaar. Wilt u uw tijdelijke medewerkers voorzien van geschikte woonruimte in een prettige en veilige leefomgeving? Flexwoning biedt compleet ingerichte woningen, inclusief toezicht en beheer op basis van een flexibel huurtermijn. Wij hanteren scherpe all-in tarieven.

Waarom Flexwoning?

Een goede oplossing direct binnen handbereik. Flexwoning neemt u zoveel mogelijk werk uit handen. Voor uw werknemers bieden wij woningen van een goede kwaliteit in een prettige leefomgeving. Om ervoor te zorgen dat de woning en het omliggende terrein in een goede, nette staat blijft, houden wij regelmatig toezicht en zetten wij een team in van onderhouds-en schoonmaakmedewerkers in en rondom de woning.
U kunt bij ons een woning huren op flexibele basis, middels een contract zonder lange termijn verplichtingen. Het behoort daarom bij ons ook tot de mogelijkheden om een woning voor één week te huren. Een goede oplossing binnen handbereik: huren op flexibele basis zonder zorgen.

Prettige leefomgeving

Toezicht

Flexibel

Veilig

Arbeidsmigranten: waarom ze hier zijn en Gelderland ze nodig heeft.

door Sarah Drenth

In bepaalde sectoren is een tekort aan werknemers. Om dit tekort op te vangen worden soms arbeidsmigranten ingezet. Arbeidsmigratie is dus in de basis een arbeidsmarktvraagstuk. Maar wie zijn die arbeidsmigranten eigenlijk? Welke trends en ontwikkelingen zijn er? En welke dilemma’s brengt arbeidsmigratie met zich mee?

Arbeidsmigratie is een complex fenomeen. Het raakt een groot aantal betrokkenen en maatschappelijke thema’s. Niet alleen zijn de arbeidsmigranten en hun werkgevers zelf betrokken. Maar ook overheden, burgers, huisvesters, sociaal-maatschappelijke organisaties en nog vele anderen hebben hier direct of indirect mee te maken. Arbeidsmigranten werken hier namelijk niet alleen. Ook moeten ze ergens wonen, willen ze recreëren, deelnemen aan (sport)verenigingen en op andere manieren onderdeel uitmaken van de lokale samenleving.
Klik op de link om de specifieke thema’s: Werken, Wonen, Cultuur en Integratie te bekijken

Met spoed huisvesten?