Uw personeel huisvesten?

Woonruimte voor tijdelijk personeel nodig? Flexwoning staat voor u klaar. Sinds 2012 bieden wij direct beschikbare, compleet ingerichte woningen. Wilt u uw tijdelijke medewerkers voorzien van geschikte woonruimte in een prettige en veilige omgeving? Flexwoning biedt volledig ingerichte woningen, inclusief toezicht en beheer, met flexibele huurtermijnen. Onze scherpe all-in tarieven maken het plaatje compleet.

Waarom Flexwoning?

Een uitstekende oplossing direct binnen handbereik. Flexwoning neemt u zoveel mogelijk werk uit handen. Voor uw werknemers bieden wij hoogwaardige woningen in een aangename leefomgeving. Om ervoor te zorgen dat zowel de woning als het omliggende terrein in een goede en nette staat blijven, houden wij toezicht en hebben we een team van onderhouds- en schoonmaakmedewerkers paraat, zowel binnen als rondom de woning.

Bij ons kunt u een woning huren op flexibele basis, middels een contract zonder langetermijnverplichtingen. Het is daarom ook mogelijk om bij ons een woning voor slechts één week te huren. Een uitstekende oplossing binnen handbereik: flexibel huren zonder zorgen.